SIV'TEL
Solutii
Produse
Servicii
In loc sa alegi o solutie pe care sa o aplici doar azi, noi iti propunem solutia care sa functioneze si maine. Pentru ca noi cunoastem prezentul si avem viziunea viitorului; pentru ca noi comunicam cu viitorul.
afla mai multe despre Siv'Tel »

SUPORT TEHNIC

» Studiu de caz
» FAQ
» Documentatii tehnice
» Consultanta on-line

NOUTATI

Primul ecran Panasonic-Astrovision de mari dimensiuni in Romania
SIVTEL in colaborare cu Panasonic Romania a finalizat implementarea primului ecran multimedia Panasonic-Astrovision de mari dimensiuni din Romania. ...

NEWSLETTER

SORCETI EXPEDITII SI TRANSPORTURI

SORCETI EXPEDITII SI TRANSPORTURI

SORCETI EXPEDITII SI TRANSPORTURI

SORCETI EXPEDITII SI TRANSPORTURI

Categoria firmei: Societate privata


Solutia oferita: solutie de climatizare


Descriere:


Solutia de climatizare a rezultat in urma definirii necesitatilor clientului pentru un sistem de climatizare profesional care sa asigure confortul termic intr-o cladire p+1 cu destinatie de birouri si depozite.


In stabilirea solutiei finale s-au avut in vedere atat incarcarea termica in spatiul precizat, cat si arhitectura cladirii, functionalitatea acesteia si ratiuni de ordin rezistenta a cladirii ( in mare parte confecionata pe structura metalica si panouri exterioare tip sandwich).


Astfel, s-a propus si acceptat un echipament de climatizare profesional marca LG de tipul MultiFdX, cu casete interioare cu refulare pe 4 directii a aerului ( pentru un confort cat mai ridicat si o acoperire maxima a spatiului.|| twenty advertising - Creative Web Marketing