SIV'TEL
Solutii
Produse
Servicii
In loc sa alegi o solutie pe care sa o aplici doar azi, noi iti propunem solutia care sa functioneze si maine. Pentru ca noi cunoastem prezentul si avem viziunea viitorului; pentru ca noi comunicam cu viitorul.
afla mai multe despre Siv'Tel »

SUPORT TEHNIC

» Studiu de caz
» FAQ
» Documentatii tehnice
» Consultanta on-line

NOUTATI

Primul ecran Panasonic-Astrovision de mari dimensiuni in Romania
SIVTEL in colaborare cu Panasonic Romania a finalizat implementarea primului ecran multimedia Panasonic-Astrovision de mari dimensiuni din Romania. ...

NEWSLETTER

FAQ solutii de telecomunicatii

Ce tip de centrala am nevoie,, pentru a fi in concordanta cu nevoile mele?
Tipul de centrala este ales in principal in functie de numarul de linii exterioare, de numarul de linii interioare, de probabilitatea ca reteaua da telecomunicatii sa sufere modificari in timp (sporirea numarului de linii exteriare si interioare) precum si de facilitatile dorite.


Am achizitionat o centrala telefonica; este functionala?
O centrala telefonica, in varianta de baza, nu este functionala; pentru a o face functionala, trebuie sa achizitionati, in functie de necesitati, anumite tipuri de cartele. Cartelele ot fi pentru linii de exterior, pentru linii de interior sau pentru diverse facilitati pe care le doriti pentru centrale.


Am o centrala telefonica; doresc sa o reprogramez. Cum procedez?
Contacteaza echipa de montaj a SIVTEL; in baza informatiilor furnizate de Dvs. vi se va face o oferta de pret pentru prestarea respectivului serviciu.|| twenty advertising - Creative Web Marketing