SIV'TEL
Solutii
Produse
Servicii
In loc sa alegi o solutie pe care sa o aplici doar azi, noi iti propunem solutia care sa functioneze si maine. Pentru ca noi cunoastem prezentul si avem viziunea viitorului; pentru ca noi comunicam cu viitorul.
afla mai multe despre Siv'Tel »

SUPORT TEHNIC

» Studiu de caz
» FAQ
» Documentatii tehnice
» Consultanta on-line

NOUTATI

Primul ecran Panasonic-Astrovision de mari dimensiuni in Romania
SIVTEL in colaborare cu Panasonic Romania a finalizat implementarea primului ecran multimedia Panasonic-Astrovision de mari dimensiuni din Romania. ...

NEWSLETTER

FAQ solutii de climatizare

Care este aparatul de aer conditionat potrivit pentru mine?
O evaluare a necesitatilor Dvs. din acest punct de vedere se poate realiza completand formularul de consultanta on-line sau contactand specialistii SIVTEL telefonic sau prin e-mail.


Ce marci de aparate de aer conditionat comericalizati?
SIVTEL este distribuitor autorizat al aparatelor de aer conditionat marca Panasonic si LG.


Care sunt preturile practicate?
Costul unei oferte de climatizare este compus din costul echipamentelor si costul montajului. In unele cazuri (actiuni promotionale ale producatorului), costul de instalare al aparatului (pentru un anumit traseu frigorific) este 0, Dvs. platind numai costul echipamentului. Pentru o oferta financiara completa, se va analiza solicitarea, se va gasi solutia potrivita necesitatilor Dvs. si se va face oferta financiara.


Pot monta un aparat de aer conditionat in hol, pentru a climatiza si alte camere?
Din punct de vedere fizic, acest lucru este posibil. Nu este insa si recomandat, intrucat aparatele de aer conditionat sunt proiectate pentru a climatiza o incapere in anumite conditii. Instalarea unui aparat de aer conditionat in hol va conduce, de cele mai multe ori, la climatizarea dorita in hol, si intr-o foarte mica masura si in camerele in care se doreste acest lucru.


M-am hotarat sa achizitionez un aparat de aer conditionat de la Dvs. Cand se poate face instalarea?
Mai ales in perioadele de vara, instalarea unui aparat de aer conditionat se face la cateva saptamani de la achizitionare, datorita numarului foarte mare de solicitari; daca totusi se doreste instalarea in regim de urgenta, aceasta se poate face contra cost; de aceea, SIVTEL recomanda cumpararea si instalarea de aparate de aer conditionat si in alte perioada ale anului, acest lucru conducand la un plus de confort (veti beneficia de aer conditionat inca de la inceputul verii) dar si costuri reduse.


Am achizitionat un aparat de aer conditionat si doresc sa il montez cu ajutorul Dvs. Se poate?
SIVTEL monteaza orice tip de aparat de aer conditionat, indiferent daca este achizitionat de la noi sau din alta parte; acest lucru se face, evidet, contra cost. Acordam garantie pentru instalarea aparatului.


Firma Dvs. asigura numai comercializare si montaj pentru aparatele de aer conditionat comercializate sau si garantie?
Garantia solutiei de climatizare este compusa de fapt din garantia echipamentului (acordata de catre vanzator si certificata de catre producator) si garantia instalatiei. SIVTEL ofera si executa lucrari de garantie atat pentru echipamante cat si pentru instalare.


Cum se procedeaza in momentul in care echipamentul are probleme tehnice si ce nu face obiectul garantiei?
In cazul in care aparatul are probleme tehnice, ne puteti contacta telefonic sau prin e-mail; un specialist va va chestiona cu privire la detaliile defectiunii; in functie de acest diagnostic preliminar, o echipa SIVTEL se va deplasa la Dvs. pentru remedierea situatiei. Daca se constata ca problemele aparute nu fac obiectul garantiei si nu se doreste rezolvarea problemei de catre SIVTEL, deplasarea echipei se va face contra costt. Utilizarea si intretinerea defectuase ale echipamentului nu fac obiectul garantiei (o detaliere a acestora veti gasi pe certificatele de garantie ale echipamentelor si instalarii).


Ai o intrebare pe care vrei sa ne-o adresezi si nu ai gasit raspuns mai sus? Viziteaza si pagina de Solutii de climatizare sau intreaba-ne acum!|| twenty advertising - Creative Web Marketing