SIV'TEL
Solutii
Produse
Servicii
In loc sa alegi o solutie pe care sa o aplici doar azi, noi iti propunem solutia care sa functioneze si maine. Pentru ca noi cunoastem prezentul si avem viziunea viitorului; pentru ca noi comunicam cu viitorul.
afla mai multe despre Siv'Tel »

SUPORT TEHNIC

» Studiu de caz
» FAQ
» Documentatii tehnice
» Consultanta on-line

NOUTATI

Primul ecran Panasonic-Astrovision de mari dimensiuni in Romania
SIVTEL in colaborare cu Panasonic Romania a finalizat implementarea primului ecran multimedia Panasonic-Astrovision de mari dimensiuni din Romania. ...

NEWSLETTER

FAQ generale

Cu ce ma poate ajuta SIVTEL?
Avem competente in a oferi solutii de climatizare, retele structuratecomunicatii si securitate. Comercializam, in calitate de distribuitori autorizati, toata gama de produse Panasonic, precum si intreaga gama de aer conditionat LG. Oferim consultanta IT&C. De asemenea, asiguram service autorizat pentru produsele Panasonic, LG si Sony.


Cum pot achizitiona produse de la SIVTEL?
Pentru achizitionarea de produse Panasonic, puteti face comenzi telefonic, fax sau pe e-mail 


Cum pot beneficia de solutii oferite de SIVTEL?
Puteti beneficia de consultanta on-line sau ne puteti contacta telefonic, prin e-mail sau cu ajutorul formularului de contact. Veti intra in contact cu specialistii nostri avizati pentru solutia dorita. In cazul in care va fi necesar, o echipa de specialisti se va deplasa la locul de implementare a solutiei (sediu de firma, locuinta etc.) pentru a va putea oferi solutia potrivita si pentru a va face oferta finala.


Consultanta oferita necesita costuri din partea mea?
Consultanta on-line, telefonica sau pe e-mail este gratuita. Deplasarea echipei la locul de implementare a solutiei este gratuita in masura in care SIVTEL se va ocupa si de implementarea respectivei solutii. In cazul in care solutia va fi implementata cu o alta firma, consultanta va face obiectul unei plati catre SIVTEL.


Cum pot plati?
Puteti opta pentru plata cu ordin de plata, dupa ce, in prealabil, veti primi din partea noastra o factura proforma pentru produsul/solutia/serviciul solicitat, numerar la sediul societatii sau cu cardul bancar la sediul societatii.


 Ai o intrebare pe care vrei sa ne-o adresezi si nu ai gasit raspuns mai sus? Intreaba-ne acum!|| twenty advertising - Creative Web Marketing