SIV'TEL
Solutii
Produse
Servicii
In loc sa alegi o solutie pe care sa o aplici doar azi, noi iti propunem solutia care sa functioneze si maine. Pentru ca noi cunoastem prezentul si avem viziunea viitorului; pentru ca noi comunicam cu viitorul.
afla mai multe despre Siv'Tel »

SOLUTII

» Solutii de retele structurate cu garantie extinsa si low-end
» Solutii de telecomunicatii
» Solutii de climatizare
» Solutii de securitate

NOUTATI

Primul ecran Panasonic-Astrovision de mari dimensiuni in Romania
SIVTEL in colaborare cu Panasonic Romania a finalizat implementarea primului ecran multimedia Panasonic-Astrovision de mari dimensiuni din Romania. ...

NEWSLETTER

Despre solutiile de telecomunicatii

Despre solutiile de telecomunicatii

Despre solutiile de telecomunicatii

Despre solutiile de telecomunicatii

Comunicatiile au devenit instrumentul indispensabil al oricarei companii in organizarea si administrarea activitatii zilnice. Oricine cunoaste importanta internetului, a telefonului sau a faxului pentru a primi si transmite date, pentru a ne informa in legatura cu produsele si serviciile unei firme, indiferent de domeniul in care ne desfasuram activitatea, indiferent daca suntem furnizori sau clienti.
SIVTEL  vine in intampinarea necesitatilor de comunicare ale Dvs., oferindu-va echipamentele de comunicatii PANASONIC care inglobeaza cele mai noi descoperiri si tendinte din domeniul tehnologic, pentru a asigura in permanenta calitatea oricarui tip de comunicatie.
Tehnologii precum ISDN, VoIP, DECT, VOICE MAIL sunt doar cateva dintre posibilitatile pe care echipamentele oferite de SIVTEL vi le pune la dispozitie prin intermediul unei echipe profesioniste.
Grija noastra permanenta o reprezinta CLIENTUL, necesitatile lui si ceea ce oferim pentru a acoperi aceste necesitati atat in prezent si mai ales pentru viitor.
Solutiile Oferite sunt structurate pe 4 categorii:
      - cele care se adreseaza persoanelor fizice si companiilor mici (un numar de pana la 24 useri) carora le oferim solutii bazate pe echipamentele analogice de ultima generatie (gama de centrale si telefoane aferente PANASONIC TEA308, TES824, TEM824) cat si solutiile bazate pe echipamentele IP hybrid digitale (gama de centrale si telefoane aferente PANASONIC TDA15 si 30)
      - cele care se adreseaza companiilor mici si mijlocii (un numar de pana la 48-256 useri) carora le oferim solutii bazate pe echipamentele IP hybrid digitale (gama de centrale si telefoane aferente PANASONIC TDA100 si 200)
      - cele care se adreseaza companiilor mari si foarte mari (un numar de pana la 600-1000 useri) carora le oferim solutii bazate pe echipamentele IP hybrid digitale (gama de centrale si telefoane aferente PANASONIC TDA600)
      - cele care se adreseaza companiilor a caror necesitati de comunicare se indreapta catre tehnologia IP, carora le oferim solutii bazate pe echipamente de ultima generatie PANASONIC TDE 100/200.

Ai nevoie de o solutie de telecomunicatie? Completeaza formularul de consultanta on-line si expertii nostri vor gasi solutia potrivita pentru tine!


Va invitam sa deveniti clientii nostri si parte a unui succes comun!|| twenty advertising - Creative Web Marketing