SIV'TEL
Solutii
Produse
Servicii
In loc sa alegi o solutie pe care sa o aplici doar azi, noi iti propunem solutia care sa functioneze si maine. Pentru ca noi cunoastem prezentul si avem viziunea viitorului; pentru ca noi comunicam cu viitorul.
afla mai multe despre Siv'Tel »

SOLUTII

» Solutii de retele structurate cu garantie extinsa si low-end
» Solutii de telecomunicatii
» Solutii de climatizare
» Solutii de securitate

NOUTATI

Primul ecran Panasonic-Astrovision de mari dimensiuni in Romania
SIVTEL in colaborare cu Panasonic Romania a finalizat implementarea primului ecran multimedia Panasonic-Astrovision de mari dimensiuni din Romania. ...
Aparatul de aer conditionat ART COOL MIRROR la pret promotional
In calitate de pertener autorizat LG Romania, ne face placere sa va prezentam oferta noastra promotionala pentru un ...

NEWSLETTER

Sisteme de supraveghere

Despre solutiile de securitate

Sistemele de securitate sunt practic impartite in trei mari segmente:
-      SISTEME  HOME USE - aceste sisteme se adreseaza protejarii spatiilor rezidentiale si pot fi insotite de sisteme de supraveghere video si incendiu
-      SISTEME PENTRU INTREPRINDERI SI INSTITUTII COMERCIALE  -  Intra in atributiile noastre pastrarea musafirilor nedoriti afara, in timp ce musafirii autentici si angajatii trebuie protejati de un eventual atac. Cand cladirea este evacuata pe timp de noapte, sistemul de detectie efractie va fi receptiv la o incercare de intrare prin activarea alarmei. Daca este legat la o statie centrala, politia va fi alertata imediat la incercarea de efractie. O gama de detectori pe baza de bariere cu infrarosu, microunde, vibratii, tehnologie acustica si seismica este disponibila pentru utilizarea unitatilor de comanda si control corespunzatoare cerintelor cladirii dvs.
Echipamentele auxiliare ca alarmele si sirenele sau semnalele luminoase ajuta de asemenea pentru o mai buna protectie la intrusi. site-urile mai sensibile isi doresc utilizarea sistemelor de protectie perimetrala pentru a detecta prezenta intrusului chiar inainte de intrarea in cladire.
La aceste sisteme se pot adauga sisteme de control acces, supraveghere video si detective incendiu.
-      SISTEME PENTRU INSTITUTII FINANCIARE SI BANCARE - fata de intreprinderi necesita conditii de securitate speciale. In mod obligatoriu  alaturi de sistemele de detectie efractie sunt folosite si cele de acces control si TVCI.
Sisteme de supraveghere.
|| twenty advertising - Creative Web Marketing