SIV'TEL
Solutii
Produse
Servicii
In loc sa alegi o solutie pe care sa o aplici doar azi, noi iti propunem solutia care sa functioneze si maine. Pentru ca noi cunoastem prezentul si avem viziunea viitorului; pentru ca noi comunicam cu viitorul.
afla mai multe despre Siv'Tel »

PRODUSE

» Home Entertainment
» Camere Foto / Video Digitale
» Audio
» Comunicatii
» Office
» Electrocasnice
» Car Audio
» Accesorii

NOUTATI

Primul ecran Panasonic-Astrovision de mari dimensiuni in Romania
SIVTEL in colaborare cu Panasonic Romania a finalizat implementarea primului ecran multimedia Panasonic-Astrovision de mari dimensiuni din Romania. ...

NEWSLETTER

MP3, WMA, AAC CD player auto CQ-C8405N

MP3, WMA, AAC CD player auto CQ-C8405N

MP3, WMA, AAC CD player auto
Compatibil AAC, WMA, MP3, putere mare de iesire (4 x 50W), egalizator (SQ7), telecomanda, functie Re-master, SRS-WOW, SBC-SW, design Full Face, afisaj 4096 de culori cu posibiliatea de personalizare.
CQ-C8405N este compatibil cu modulul de conectare echipamente auxiliare CY-EM100N, care devine hub-ul dumneavoastra din masina, posibilitate de interconectare cu iPod si cu unitatea Bluetooth, CY-BT100N.
Formatele de compresie precum AAC, WMA si MP3 comprima muzica in fisiere foarte mici, dar cu un anumit pret! Pierdeti datele despre frecventele inalte, care asigura nuantele subtile, care dau muzicii calitatea sa vie. Utilizand programul "Re-master" acesta umple spatiile goale din zona frecventelor inalte, restaurand calitatea de inalta fidelitate a sursei originale.
Selectarea cantecelor devine chiar si mai simpla datorita controlului prin buton rotativ. Doar apasati tasta LIST, apoi rotiti butonul rotativ si apasati-l pentru a va face selectia. Pentru a reveni la un nivel anterior, doar apasati butonul din stanga celui rotativ. Aproape identic cu butonul de iPod, acesta asigura un control centralizat si comod.

|| twenty advertising - Creative Web Marketing