SIV'TEL
Solutii
Produse
Servicii
In loc sa alegi o solutie pe care sa o aplici doar azi, noi iti propunem solutia care sa functioneze si maine. Pentru ca noi cunoastem prezentul si avem viziunea viitorului; pentru ca noi comunicam cu viitorul.
afla mai multe despre Siv'Tel »

CINE SUNTEM

» Istoric
» Principii, valori, misiune
» Echipa
» Parteneri
» Certificari
» Portofoliu

NOUTATI

Primul ecran Panasonic-Astrovision de mari dimensiuni in Romania
SIVTEL in colaborare cu Panasonic Romania a finalizat implementarea primului ecran multimedia Panasonic-Astrovision de mari dimensiuni din Romania. ...

NEWSLETTER

Principiile

Grija fata de client - oferim clientilor posibilitatea de a alege dintr-o gama variata de produse si servicii de calitate, punandu-le toata informatia la dispozitie. Solutiile noastre sunt competitive, eficiente si profitabile pentru ambele parti.


Creativitate si profesionalism - pe o piata performanta, unde tehnologia de varf se schimba de la o zi la alta, nu putem rezista decat descoperind si oferind noul.


Flexibilitate, implicare si promptitudine - solutiile cele mai bune pentru clientii nostri sunt cheia succesului nostru. Le putem gasi numai implicandu-ne in problemele cu care se confrunta clientii, oferindu-le nu ceea ce ne este noua mai usor, ci ceea ce le trebuie lor, nu cand dorim noi, ci la momentul potrivit pentru ei.


Planificarea succesului - ne atingem obiectivele si ne planificam in mod responsabil succesul pe termen lung. Cream astfel o companie durabila si atractiva prin rezultatele si perspectivele ei, care sa asigure profit actionarilor si beneficii angajatilor si societatii in care traim.|| twenty advertising - Creative Web Marketing