SIV'TEL
Solutii
Produse
Servicii
In loc sa alegi o solutie pe care sa o aplici doar azi, noi iti propunem solutia care sa functioneze si maine. Pentru ca noi cunoastem prezentul si avem viziunea viitorului; pentru ca noi comunicam cu viitorul.
afla mai multe despre Siv'Tel »

CINE SUNTEM

» Istoric
» Principii, valori, misiune
» Echipa
» Parteneri
» Certificari
» Portofoliu

NOUTATI

Primul ecran Panasonic-Astrovision de mari dimensiuni in Romania
SIVTEL in colaborare cu Panasonic Romania a finalizat implementarea primului ecran multimedia Panasonic-Astrovision de mari dimensiuni din Romania. ...

NEWSLETTER

XeroxXerox pune la dispozitia clientilor sai solutii pentru administrarea documentelor, fie ele pe hartie, electronice sau online. Solutiile sunt individualizate, ele diferentiindu-se si putand fi aplicate cu succes birourilor mici, corporatiilor multinationale si utilizatorilor individuali. Caracteristica pe care în comun consta în incorporarea celor mai performate echipamente, aplicatii software si servicii, menite sa optimizeze procesele de lucru.
Portofoliul Xerox include imprimante digitale color si alb-negru, destinate atat mediului de afaceri cat si utilizatorilor individuali, echipamente multifunctionale, sisteme de productie digitala. Prin divizia de outsourcing, ce ofera servicii cu valoare adaugata, Xerox rezolva si problemele legate de productia si fluxul documentelor, ajutand companiile sa reduca încarcarea departamentului IT, sa controleze costurile de întretinere si operare ale echipamentelor de imprimare si copiere.
Oferta Xerox contine, de asemenea, solutii de productie a documentelor personalizate, de mare volum, tranzactionale, putand sa dezvolte si sa implementeze aplicatii software complexe.|| twenty advertising - Creative Web Marketing