SIV'TEL
Solutii
Produse
Servicii
In loc sa alegi o solutie pe care sa o aplici doar azi, noi iti propunem solutia care sa functioneze si maine. Pentru ca noi cunoastem prezentul si avem viziunea viitorului; pentru ca noi comunicam cu viitorul.
afla mai multe despre Siv'Tel »

CINE SUNTEM

» Istoric
» Principii, valori, misiune
» Echipa
» Parteneri
» Certificari
» Portofoliu

NOUTATI

Primul ecran Panasonic-Astrovision de mari dimensiuni in Romania
SIVTEL in colaborare cu Panasonic Romania a finalizat implementarea primului ecran multimedia Panasonic-Astrovision de mari dimensiuni din Romania. ...

NEWSLETTER

PanasonicAducand in tara una dintre cele mai puternice marci din lume si "raspandind sunetul peste tot" (in traducere - Panasonic = peste tot sunet) reprezentantul Matsushita in Romania, este din 1996, PANASONIC ROMANIA, succedandu-i societatii ex-distribuitoare Electronica International, care si-a inceput activitatea in anul 1991.

Numele Panasonic, sinonim cu inovatia, calitatea, performanta si fiabilitatea, contine produse audio-video, produse electrocasnice, produse de telecomunicatii.

Gama de produse ce se fabrica sub marcile Panasonic, National sau Technics numara peste 15000 de tipuri de produse, destinate satisfacerii nevoilor de consum, afaceri si industrie: electronice si electrocasnice, echipamente electronice pentru dotarea avioanelor, echipamente medicale, componente, biciclete, echipamente electronice industriale.

Produsele distribuite sub populara marca Technics acopera toata gama de produse Hi-Fi cum sunt amplificatoarele, receiverele, DVD playerele, CD Playerele si miniĀµ sistemele Hi-Fi.


|| twenty advertising - Creative Web Marketing