SIV'TEL
Solutii
Produse
Servicii
In loc sa alegi o solutie pe care sa o aplici doar azi, noi iti propunem solutia care sa functioneze si maine. Pentru ca noi cunoastem prezentul si avem viziunea viitorului; pentru ca noi comunicam cu viitorul.
afla mai multe despre Siv'Tel »

CINE SUNTEM

» Istoric
» Principii, valori, misiune
» Echipa
» Parteneri
» Certificari
» Portofoliu

NOUTATI

Primul ecran Panasonic-Astrovision de mari dimensiuni in Romania
SIVTEL in colaborare cu Panasonic Romania a finalizat implementarea primului ecran multimedia Panasonic-Astrovision de mari dimensiuni din Romania. ...

NEWSLETTER

Tornado Sistems

Pornita in 1991 cu o echipa de 5 oameni entuziasti, compania Tornado Sistems are acum ca angajati peste 250 de profesionisti specializati in diferite domenii: marketing, vanzari, suport tehnic şi logistic. Compania este structurata astfel incat sa răspunda cerintelor pietei si anume pe două directii: distriburia de echipamente de tehnică de calcul si, pe de alta parte, networking - proiectarea, instalarea, instruirea si consultanta în domeniul retelelor de calculatoare.

 
Experienta şi puterea de concentrare asupra necesitatilor partenerilor nostri au contribuit decisiv la mentinerea pozitiei de lider ca distribuitor IT&C si furnizor de solutii de retele de comunicatii.


|| twenty advertising - Creative Web Marketing