SIV'TEL
Solutii
Produse
Servicii
In loc sa alegi o solutie pe care sa o aplici doar azi, noi iti propunem solutia care sa functioneze si maine. Pentru ca noi cunoastem prezentul si avem viziunea viitorului; pentru ca noi comunicam cu viitorul.
afla mai multe despre Siv'Tel »

CINE SUNTEM

» Istoric
» Principii, valori, misiune
» Echipa
» Parteneri
» Certificari
» Portofoliu

NOUTATI

Primul ecran Panasonic-Astrovision de mari dimensiuni in Romania
SIVTEL in colaborare cu Panasonic Romania a finalizat implementarea primului ecran multimedia Panasonic-Astrovision de mari dimensiuni din Romania. ...

NEWSLETTER

Valorile

Clientii - reprezinta scopul primordial al activitatii noastre, ei nu sunt simple tinte sau utilizatori ai produselor noastre, ci partenerii nostri de afaceri. Ei ne insufla pasiune in tot ceea ce intreprindem, sunt un barometru permanent al activitatii noastre si un sustinator pe termen lung al afacerii.


Angajatii - Echipa de invingatori - oamenii sunt cea mai de pret valoare pe care ne bazam. Ei sunt cei care prin creativitatea si initiativa lor dau un plus de valoare produselor pe care le comercializam prin serviciile si solutiile care le insotesc. Puterea noastra sta in faptul ca nu suntem o multitudine de indivizi, suntem o echipa. Si nu orice fel de echipa - o echipa de invingatori. Ne fixam intotdeauna obiective ambitioase pe care le atingem lucrând in echipa. Încrederea in noi ne ajuta sa iesim invingatori din orice provocare. Implicarea responsabila a angajatilor in toate activitatile organizatiei este fundamentul cresterii continue a calitatii oferite clientilor.


Produsele si serviciile - raspund cu fidelitate nevoilor prezente si viitoare ale partenerilor nostri. Principala lor caracteristica este calitatea.


Profitul - reflecta gradul de multumire prezent al clientilor si eficienta activitatii noastre si sustine satisfactia si succesul partenerilor nostri si in viitor.


Valorile morale - in relatia cu toti partenerii, dar mai ales cu angajatii nostri, SIVTEL a pus accent pe conduita morala. Numai o echipa de oameni morali poate sustine promisiunile facute de organizatie partenerilor ei.|| twenty advertising - Creative Web Marketing