SIV'TEL
Solutii
Produse
Servicii
In loc sa alegi o solutie pe care sa o aplici doar azi, noi iti propunem solutia care sa functioneze si maine. Pentru ca noi cunoastem prezentul si avem viziunea viitorului; pentru ca noi comunicam cu viitorul.
afla mai multe despre Siv'Tel »

CINE SUNTEM

» Istoric
» Principii, valori, misiune
» Echipa
» Parteneri
» Certificari
» Portofoliu

NOUTATI

Primul ecran Panasonic-Astrovision de mari dimensiuni in Romania
SIVTEL in colaborare cu Panasonic Romania a finalizat implementarea primului ecran multimedia Panasonic-Astrovision de mari dimensiuni din Romania. ...

NEWSLETTER

Misiunea

Suntem un furnizor de produse, servicii si solutii profesionale competitive si profitabile, care aduc plusvaloare afacerilor partenerilor nostri.
Noi existam pentru a da forta necesara partenerilor nostri, anticipand provocarile viitorului, lucrand atat pentru a satisface nevoile lor de astazi cat si pentru a dezvolta noi solutii pentru nevoile lor de maine.
De aceea afirmam ca misiunea noastra este de a deschide o punte de "comunicare cu viitorul", fiind un partener de incredere si suport permanent pentru succesul clientilor nostri, ajutandu-i sa integreze progresul tehnologic în afacerea lor.|| twenty advertising - Creative Web Marketing